Зручний інтерфейс представлений різними мовами, серед яких є українська. За допомогою даної платформи можна створити онлайн-опитування. Безкоштовний сервіс Майстер-тест дозволяє створювати різноманітні тести з метою тематичного та контрольного оцінювання знань. Легкий та зручний для використання інтерфейс адаптований українською, російською та англійською мовами.

інтернет ресурси для опитування і тестування

У новому вікні впишіть ім’я, прізвище, логін, електронну лрцояо тести пошту та пароль, потім вкажіть країну та часовий пояс.

Чотири Незамінних Онлайнових Інструменти Для Створення Тестів Та Анкет

Розширені функціональні пакети коштують sixteen.50$ за 400 тестів на місяць або 33$ за a thousand тестів на місяць. Нові завдання, наприклад тести, створювати дуже легко. У своєму профілі на функціональній панелі зліва обираємо «Тести», вгорі справа натискаємо «Додати», вказуємо назву і тип тесту – психологічний, особистісний чи освітній. Платформа містить детальні вказівки, як зробити онлайн опитування за допомогою «Конструктора опитувань». Чи мають право учні не виконувати завдання?

Сім Платформ Для Створення Тестів

У разі входу з браузера Google Chrome доступний переклад російською. У новому вікні записуємо назву та обираємо тему тесту. Так виглядає головна сторінка особистого кабінету. Натискаємо на поморанчеве вікно вгорі справа «New Test+/Новый тест+».